Скорошният тв спор между д-р Александър Симидчиев и доц. Атанас

...
Скорошният тв спор между д-р Александър Симидчиев и доц. Атанас
Коментари Харесай

Къци Въпцаров: Не издържах да гледам мазната усмивка на Симидчиев 


Скорошният тв спор сред доктор Александър Симидчиев и доцент Атанас Мангъров предстоящо провокира вълна от мнения и в обществените мрежи. Къци Вапцаров, да вземем за пример, е пряк в позицията си и в това време предизвика с четене сред редовете.

Тв водещият реагира яростно на това, което е съумял да издържи да гледа едвам 5 минути, а това, което написа във фейсбук профила си, нямаше по какъв начин да не предизвика реакции.

„Гледах 5 минути… Не устоях, откакто видях мазната и подигравателна усмивка на някой, който се смее на човек, който е прочувствен и заеква.. кардинално няма нищо инцидентно в българското обществено пространство, не инцидентно е изведен като фронтмен на една позиция, с цел да се осмее и подиграе тя.. малко хора ще схванат какво казвам“, написа Вапцаров.

И защото думите му отприщиха плевел депат, след това в коментар той разяснява: „…този пост не беше толкоз за едната или другата позиция… постоянно съм твърдял, че всеки би трябвало да има избор и той е редно да бъде уважаван… този пост е за това, което се вижда от фотографията, то ненапълно може да ни насочи, кой кой е в този „спор“ … мазната усмивка на един човек, до момента в който другия заеква … това ме инспирира да го напиша… за мен е неприемливо, невъзпитано и надменно.. и тъпо за тези, които не го виждат“., оповестява varna24.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР