Скорошен доклад на Informa Connect Academy прогнозира, че първият трилионер

...
Скорошен доклад на Informa Connect Academy прогнозира, че първият трилионер
Коментари Харесай

Кой ще стане първият трилионер в света?

Скорошен отчет на Informa Connect Academy предвижда, че първият трилионер в света ще се появи след по-малко от три години. Анализът се основава на данни за положението на първите 30 най-богати хора в света, като прогнозите следват междинния годишен ритъм на напредък на техните компании през последните пет години.

Водещ в листата е Илон Мъск, който през 2027 година може да стане първият трилионер, защото чистата стойност на благосъстоянието му „ нараства със междинен ритъм от 109,88% всяка година “. Състоянието на Мъск идва от дяловете му в Tesla и частната ракетна компания SpaceX. Той има и към 79% от X Corp (бившият Twitter), както и дялове в няколко започващи компании, в това число Neuralink, The Boring Company и xAI.

Вторият най-вероятен трилионер може да се появи единствено една година по-късно, през 2028 година – това е Гаутам Адани, създател на индийската Adani Group. Мултинационалният конгломерат включва компании от региона на транспортната инфраструктура, енергетиката, циментовата...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР