Скоро всички български граждани ще поискат промяна, промяната е неизбежна.

...
Скоро всички български граждани ще поискат промяна, промяната е неизбежна.
Коментари Харесай

Лидерът На Дпс Карадайъ: Неизбежно Е! Ето Какво Ще Се Случи В България До Месеци!

Скоро всички български жители ще изискат смяна, смяната е неизбежна. Това ръководство е нездравословно за страната и всички национално виновни партии би трябвало да обединят напъните си за решителни дейности за преустановяване на заканите за демокрацията и държавността, считат от Движение за права и свободи. Според придвижването страната е в политическа рецесия и цялостен блокаж на изпълнителната власт, има все по-големи обществени неравенства, липсват промени, правдивост, разговор сред институциите, бедността пораства, омразата и експанзията са на всички места. Отговорност за всичко това носи ГЕРБ, считат от придвижването. ГЕРБ освен включи националистите във властта, само че посредством тяхната легитимация се опита да си сътвори оправдание за неуспеха на ръководството на този кабинет, означи Карадайъ. Това популистко националистическо ръководство е цинично, брутално и позорно за страната, съобщи той. По думите му демокрацията и стабилността в страната са застрашени и това изисква незабавни дейности.

Предсрочните избори са неизбежни. Ние това сме го оповестили от трибуната на Народното събрание. Не споделяме философията " стани да седна ". Важно е да има различна форма на ръководството и ясна стратегия за ускорено развиване. За нас е значимо какво ще се случва в страната, сподели Карадайъ. " И какво от това като ще има ново държавно управление в границите на този парламент или друго държавно управление след едни последващи избори, несъмнено предварителни, в случай че ще се случва същото в страната? ", попита Карадайъ.

" Ние приказваме за опция, а не за различни персони. Ние приказваме за опция на формата на ръководство и доста изрично сме заявявали, че алтернативата на това ръководство е ръководство с ясна стратегия за ускорено развиване на страната. Според нас това е алтернативата. Кои ще ръководят - този въпрос остава на втори и трети проект. За нас по-важното е какво ще се случва в страната ", разяснява още той.

При създалата се обстановка има несъмнено изходи, ние в нашата декларация ясно казахме или оставка на вицепремиера Валери Симеонов или оставка на държавното управление или позора е за всички, сподели Карадайъ.

Какви ще бъдат нашите тактически дейности ще видят всички, даже и тези, които година и половина не желаеха да ни чуят. Ще бъдат употребени всички демократични способи, посочи Карадайъ в отговор на въпрос дали имат намерение да изоставен Народното събрание.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР