Скоро Великобритания ще предаде на Украйна три дузини самоходни гаубици

...
Скоро Великобритания ще предаде на Украйна три дузини самоходни гаубици
Коментари Харесай

Скоро Великобритания ще даде на Украйна 30 самоходни гаубици AS-90

Скоро Англия ще съобщи на Украйна три дузини самоходни гаубици АС-90. Това заяви английското държавно управление в преднамерено известие,.
 
Отбелязва се, че прехвърлянето на танкове в Украйна е " началото на прехода на английската поддръжка на ново равнище ". " Ескадрон от 14 танка Challenger 2 ще дойде в страната през идващите седмици... Очаква се тя да бъде последвана от към 30 мощни самоходни гаубици AS-90 ", се споделя в обявата.
 
Още в понеделник английският министър на защитата би трябвало да показа в Народното събрание на страната детайлностите за нов пакет военна помощ за Украйна. " Обединеното кралство ще стартира да образова членове на украинските въоръжени сили да употребяват танкове и гаубици през идващите дни ", прибавят от " Даунинг стрийт " 10.
 
Освен това Англия има намерение да организира поредност от събития за " активиране на интернационалните дейности ". Служители по сигурността и защитата на Обединеното кралство са уверени, че се отваря прозорец с благоприятни условия, защото Русия е в слаба позиция заради проблеми с доставките и честен крах.
 
Ето за какво " министър-председателят (на Англия, бел. ред.) предизвиква съдружниците да дават помощта, планувана за тази година, допустимо най-скоро, тъй че тя да има оптимално влияние ", се споделя в изказване на английското държавно управление.
 
Както към този момент, английският министър председател Риши Сунак по време на телефонен диалог с президента Володимир Зеленски удостовери решението на неговото държавно управление да даде на Украйна танкове " Challenger 2 ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР