Скоро след обявяването на решението си да напуснат кралския двор

...
Скоро след обявяването на решението си да напуснат кралския двор
Коментари Харесай

Поредната пречка пред Хари и Меган

Скоро след оповестяването на решението си да изоставен кралския двор стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са подали искане да патентоват своя комерсиална марка , под която да създават разнообразни артикули. Тя ще бъде част от едноименна благотворителна организация, като задачата е приходите от продажбите да отиват за разнообразни дела.

Бъдещето на марката " Sussex Royal " обаче е сложено под въпрос, тъй като австралийски доктор на име Бенджълим Уорчесър е подал тъжба против нея.

В държавната работа за интелектуална благосъстоятелност на Англия е подадено несъгласие против опцията Хари и Меган да записват комерсиална марка с въпросното име .
 Снимка 463240

Това обаче не значи, че двамата в действителност няма да могат да го създадат. Просто по закон постоянно има законен период за възражения, а в техния случай този изтича в края на март. Не е ясно за какво въпросният австралийски жител е изразил отрицание и евентуално няма и да стане ясно, написа HELLO.
 Принц Хари, Меган Маркъл и петицията против тях в Канада
Канадците против Хари и Меган

Май и тук към този момент не са добре пристигнали

Основният резултат от него е, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще би трябвало да изчакат още време , до момента в който съумеят да записват фондация и марка, с цел да стартират своята нова, обособена от кралския двор благотворителна активност. А в това време кралските магазини и уеб сайтове преустановиха продажбата на сувенири с логото на Sussex Royal.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР