Скоро след началото на приемането на предварителните поръчки за смартфоните

...
Скоро след началото на приемането на предварителните поръчки за смартфоните
Коментари Харесай

Всички са разочаровани от ниското търсене на Galaxy S9 и Galaxy S9+

Скоро след началото на приемането на предварителните поръчки за смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ от няколко огромни магазина, стана известно, че продажбите на новите артикули на южнокорейската корпорация ще се провалят, макар много нападателната реклама по целия свят. Към тази информация много хора се отнесоха с съмнение, а най-верните почитатели на Samsung започнаха да упрекват тези източници в неистина.

Днес рекордно ниското търсене за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ беше още един път доказано. Надежден източник, базирайки се на представители на мобилните оператори в Съединени американски щати, съобщи, че всички са разочаровани от ниското търсене на двете мобилни устройства на южнокорейската корпорация. По общи оценки, устройствата се купуват с 35-40% по-малко, в сравнение с моделите Galaxy S8 и Galaxy S8+ при започване на продажбите им преди година.



И всичко това при обстоятелството, че управлението на Samsung е похарчило за реклама на новите си флагмани над два пъти повече средства, в сравнение с за миналогодишните модели. Ако не беше този остроумен ход, продажбите на Galaxy S9 и Galaxy S9+ по целия свят биха могли да се окажат още по-лоши.

Някои специалисти считат, че търсенето и на двата телефона от топ-ниво в бъдеще ще се усили, само че единствено за сметка на понижаване на цените. Когато те паднат, ползата на купувачите към тези мобилни устройства доста ще се усили, считат редица американски анализатори.

Така или другояче, в този момент всички са разочаровани от рекордно ниското търсене за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+. Повече от всички несъмнено, би трябвало да е недоволно управлението на южнокорейската корпорация, защото всеки непродаден телефон – това е пропусната облага.

Тук става дума за няколко милиона продажби (вероятно за милиарди долари), от които производителят няма да получи пари заради ниското равнище на търсенето на новите модели топ-смартфони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР