Скоро ще закрием отделението за COVID - при 110 легла

...
Скоро ще закрием отделението за COVID - при 110 легла
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Високата смъртност от коронавирус се дължи на лошото общо здраве на нацията

Скоро ще закрием отделението за Коронавирус - при 110 кревати имаме двама заболели. Броят на децата, постъпващи с други инфекции, се усилва, което значи, че се връщаме към естественото. Това сподели за NOVA NEWS доцент, началник на детската клиника в софийската инфекциозна болница. Той акцентира, че децата не са боледували тежко от ковид.

" COVID-19 е остра вирусна зараза, която не се лекува с антибиотици ", безапелационен бе инфекционистът. Доц. Мангъров осведоми, че с цел да се имунизира едно дете, би трябвало да се подпише осведомено единодушие от родител. Ако зависи от него, той би споделил - не, тъй като сега това се прави единствено от предпочитание да защитим подрастващите, без да има безапелационни доказателства за безвредност, те към момента не са достоверни и дефинитивни.
 Доц. Атанас Мангъров: Дискриминационно и неетично е маските да не са наложителни за имунизирани хора Доц. Атанас Мангъров: Дискриминационно и неетично е маските да не са наложителни за имунизирани хора
Дискриминационно и неетично е маските да не са наложителни за имунизирани хора. Това сподели на конференция началникът на Детското от...

" Повечето деца не схващат, че прекарват Коронавирус. Който желае да се имунизира, да го направи, това е осведомено единодушие и се носи лична отговорност ", добави Мангъров. Високото равнище на смъртност у нас от ковид се дължи на неприятното общо здраве на нацията и като се добави към това един нападателен вирус, резултатът е неприятен краен излаз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР