Скоро ще видим Чарлийз Терон в Atomic Blonde. Филмът е

...
Скоро ще видим Чарлийз Терон в Atomic Blonde. Филмът е
Коментари Харесай

Чарлийз Терон плаши мъжете

Скоро ще забележим Чарлийз Терон в Atomic Blonde. Филмът е акомодация по комиксовия разказ от Антъни Джонстън и Сам Харт, а героинята й е сътрудник Лорейн Бротън, която би трябвало да се намеси, откакто сътрудник под прикритие на MИ6 е погубен тъкмо преди рухването на Берлинската стена.

 Снимка 304437

Според всички догатки за сюжета на бъдещия шпионски екшън ни следва да забележим русокоската в женския облик на Джеймс Бонд. Ето какво разяснява за това сътрудника на Чарлийз от " Снежанка и ловецът " Крис Хемсуърт:

" Тя ме плаши извънредно доста и мисля, че може да победи всички злодеи на света. Тя е същинско олицетворение на силата и благородството, и достолепието, и честността ", сподели Хемсуърт в изявление за сп. W, по отношение на концепцията Терон да бъде женският Агент 007.

" Тя е демонски интелигентна. Физически способна. Да я гледаш по какъв начин снима всичките бойни подиуми, по едно и също време балансирайки на високи токчета и дълга 2,4 метра рокля несъмнено си беше впечатляващо ", показа мускулестият артист възхищението си към Терон.

 Снимка 290166

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР