Скоро ще станат 2 седмици, откакто прекрасната Ивет Лалова се

...
Скоро ще станат 2 седмици, откакто прекрасната Ивет Лалова се
Коментари Харесай

Ивет Лалова нагорещи водите на Атлантическия океан

Скоро ще станат 2 седмици, откогато прелестната Ивет Лалова се намира на най-големия и обитаем остров, който е част от Канарите. Преди съвсем 14 дни тя отпътува за слънчевия Тенерифе, където се включи в подготвителен лагер, с цел да се приготви за Олимпийските игри в Токио тази година.

Оттогава най-бързата бяла жена на планетата не стопира да тренира интензивно за огромното съревнование, само че всеки състезател знае, че наред с интензивните извършения е нужна и отмора, през която да възвърне своите сили. Като професионален спортист Ивет е изцяло осведомена с този закон, ето за какво тя намира време да отдъхва на едно от най-подходящите места, за които човек може да мечтае - лазурните крайбрежия на екзотичния остров.

Преди часове, под формата на история в своя Инстаграм акаунт, спринтьорката разгласява секси кадър, на който театралничи в тил по изрязан черен бански костюм в две елементи. На фотографията тя е навлязла в кристалните води на Атлантическия океан, а на хоризонта пред нея се виждат два кораба.

Часовете, прекарани на пистата, личат върху гърба ѝ - с помощта на жарките слънчеви лъчи, спортният екип, с който тича, се е отпечатал върху кожата ѝ. Ясен знак, че даже изгарящите температури не са в положение да я откажат от задачата ѝ.

В предишното Лалова е демонстрирала доста по-голяма степен на устойчивост и наличие на духа, откакто през 2005 година счупи бедрената кост на десния си крайник в Атина. Тежката контузия обаче не съумя да я спре и тя, почтено за удивление, се върна назад към спорта и не стопира да бележи високи резултати. Тя е образец за непреклонността и силата на една жена, посредством които е недосегаема даже за най-големите тествания, които ориста може да сервира някому.

Предстоящата Олимпиада в Япония може да бъде последна за нея, тъй като по-късно тя ще преследва другата си огромна фантазия отвън спорта, а точно - да стане майка.

Тя и Симоне Колио подписаха брак преди 6 година в италианския град Риети, само че едвам по-рано през тази година започнаха намерено да приказват за наследници. През май предходната година тя сподели пред български таблоид, че е отлагала бременността, тъй като след нея няма да може да се върне в същата форма.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР