Скоро ще проведете референдум, на който да решите вашето бъдеще

...
Скоро ще проведете референдум, на който да решите вашето бъдеще
Коментари Харесай

Столтенберг си пожела при следващото му кацане в Македония да е в НАТО


Скоро ще проведете референдум, на който да решите вашето бъдеще – участието ви в Европейски Съюз и НАТО. Вие би трябвало да решите дали ще гласувате и по какъв начин ще гласувате. НАТО е готово да ви одобри за 30-та страна-членка. Това съобщи генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, който е на посещаване в Македония, съобщи БГНЕС.

Той напомни, че на срещата на върха през юли всички членове на НАТО се съгласиха Македония да стане член и да стартира договаряния за присъединение. " Ако приложите контракта за името, ще станете държава-членка на НАТО. Надявам се, че идващия път, когато дойда тук, ще посети страна-членка ", съобщи Столтенберг.

Генералният секретар акцентира, че Северноатлантическият пакт ще продължи да оказва помощ, когато това е належащо. Той имаше поради помощта, която НАТО оказа на страната преди две години, когато Скопие бе сполетяно от тежко наводняване, лишило човешки животи и разрушило покъщнината на доста хора. " НАТО е повече от боен съюз, тук оказваме помощ да се обединят хората ", добави Столтенберг. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР