Скоро се оказало, че този „бедняк“ има поне 75 милиона

...
Скоро се оказало, че този „бедняк“ има поне 75 милиона
Коментари Харесай

Жена помогна на мъж да си плати храната, а той се оказа прочут милионер СНИМКИ

Скоро се оказало, че този „ дрипльо “ има най-малко 75 милиона $ в сметките си. Кой би си помислил, че дамата ще има шанса да срещне звездата от кънтри музиката Кийт Ърбън.

Добра постъпка



Рут Рийд, началник на образователната част в учебно заведение, споделя по какъв начин се срещнала с Ърбън в Медфорд преди концерта му в Камдън, Ню Джърси.

Рийд решила да помогне на мъжа, който нямал задоволително пари да заплати за храната си на бензиностанция. Тя споделя, че постоянно бърза да помогне на хората в сложни обстановки.



Ето за какво, когато този мъж, застанал пред нея, изискал от нея да му заеме 5 $ за покупките, Рут незабавно се съгласила да помогне. Рийд е декларирала, че "беднякът " й благодарил и й споделил, че се споделя Кит.

Среща с кънтри артиста

Рийд споделила на мъжа, че той наподобява на Кийт Ърбън, на което той дал отговор: „ Ами това съм аз “. Разбира се, Рут не можела да повярва, по тази причина тя попитала къде е жена му Никол Кидман и каква е тази госпожица до него.



Ърбън е дал отговор, че това е сестра му. Рийд обаче към момента не вярвала на думите му. Тогава Кийт помолил бодигардовете си да потвърдят, че е в действителност известния музикант.

Когато обстановката се изяснила и Рут схванала, че тя е изправена пред същинския Кит Ърбън, те двамата си създали взаимна фотография.



По-късно дамата разказала тази история във Facebook. Тя написа: „ Често оказвам помощ на хората в сложни обстановки. Това нормално се случва един път седмично. Срещнах чужд, на който липсваха няколко $, с цел да си купи храна.

Помоли ме да му заема малко пари. С подготвеност се съгласих да му оказа помощ. Той ми благодари и попита за името ми. Самият мъж се споделяше Кийт. Казах му, че наподобява на Кийт Ърбън.

Тогава мъжът сподели, че това е самият той. Не повярвах и попитах къде е Никол и кое е това момиче до него. Той сподели, че това е сестра му, след което ме посъветва да попитам телохранителите си дали в действителност е Кит. Тогава разбрах, че бъркам и си направихме фотография с него. "

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР