Скоро от Fibank (Първа инвестиционна банка) ще стартират с предлагането

...
Скоро от Fibank (Първа инвестиционна банка) ще стартират с предлагането
Коментари Харесай

Fibank ще издава баровски дебитните карти за фирми Visa Platinum

Скоро от Fibank (Първа капиталова банка) ще започват с предлагането на нов картов артикул от висок клас, подобаващ за бизнес клиентите – Visa Business Debit Platinum.

Картите ще бъдат предопределени за ръководство на фирмените средства и ще носят редица привилегии за клиентите, като:
атрактивен cash back;пътническа застраховка с удобно покритие при пътешестване в чужбина;ексклузивни concierge услуги и редица други преимущества.
Банката ще издава корпоративните дебитни карти Visa Business Debit във всеки един от своите клонове в София и цялата страна. Картите могат да бъдат издадени на шефа на съответната компания и на упълномощени от него лица. Те ще бъдат

без такса за издаване и при заплащане в комерсиалните обекти в България и чужбина.

С Visa Business Debit Platinum заплащането на фирмените разноски е бързо и несъмнено, което прави контрола и осчетоводяването доста по-лесни. При служебни пътувания и командировки, чиновниците с бизнес дебитни карти от Fibank се разплащат гъвкаво и не носят пари в брой, а отчетността за мениджмънта е въпрос единствено на няколко клика. В случай че картата е изгубена или открадната, запазването на средствата в сметката е подсигурено при съобщаване за този факт до банката.

Картите се анулират и заменят бързо и може незабавно да се даде сигурен и бърз достъп до сметката.

Картите Visa Business Debit Platinum дават присъединяване в cash back стратегия: възобновяване на 0,2% от направения оборот на всеки 6 месеца, при постигане на оборот от най-малко 10 000 лева Те разполагат с пътническа застраховка при пътешестване в чужбина от Generali с покритие до 15 000 $. Допълнително, клиентите на ПИБ могат да се възползват от достъп до бизнес летищни салони с програмата Lounge Key, concierge от Visa и специфични предложения за разнообразни отстъпки за хотели в целия свят.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР