Скоро няма да емигрирам, а направо ще се евакуирам от

...
Скоро няма да емигрирам, а направо ще се евакуирам от
Коментари Харесай

Валдес: Евакуирам се от България

„ Скоро няма да емигрирам, а напряко ще се изтеглям от България. Тази страна се трансформира в селска, разграбена и корумпирана страна. Преди дни се завърнах от Съединени американски щати и Канада, където прекарах близо месец.

Още не мога да се отърся ”, твърди  фолк легендата Валдес, научи HotArena.

Музикантът отпътувал на турне в чужбина, където изпял още веднъж шлагерите си „ И ловджия съм, и риболовец съм ”, „ Боксер пич ” и други, които раздрусали българската общност там.

Но след изявите зад граница, концепцията за по-продължително престояване в чужбина от ден на ден се завърта в главата му.

„ Имам оферти да работя в Норвегия, Люксембург и Лихтенщайн. Там нещата са на ужасно равнище. Хората не плачат, а работят. А в България ги виждам – взели по едно знаме и викат заученото „ Българи юнаци ” на митинга.

А като го питаш какво желае – оставка.  Ама на кого и за какво, и какво би трябвало да се промени – не знае. Не става по този начин ”, размишлява Валдес.

Фолк легендата разкрива, че обралият редица награди филм „ Посоки ” на режисьора  Стефан Командарев му е донесъл огромна международна популярност.

„ Ума Търман беше ръководител на журито. Там бяха още Стивън Сегал, Силвестър Сталоун, както и още куп холивудски звезди. В момента, в който Герасим Георгиев – Геро в ролята на таксиметров лидер, пуска моята ария „ Шофьор на такси ”, Търман и другите стават на крайници и стартират да ръкопляскат. Страхотно просто! ”, споделя Валдес, написа " България през днешния ден ". 

Певецът, който изпя и паметните части „ Жега ” и „ Булка метър и половина ”, обича да се усамотява на излет в гората с кучето си, което е кръстил Рони Джеймс Дио – на починалия американски рок артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР