Скоро никой няма да може да си плати тока благодарение

...
Скоро никой няма да може да си плати тока благодарение
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Незаконната битова сеч в България е резултат от енергийната политика на ЕС

Скоро никой няма да може да си заплати тока с помощта на „ Зелената договорка “, счита евродепутатът
По време на пленарно съвещание в Европейския парламент в Страсбург българският представител от Вътрешна македонска революционна организация в групата на Европейските консерватори и реформисти Андрей Слабаков бе безапелационен, че скоро никой няма да може да си заплати тока поради „ Зелената договорка “.

Незаконната битова сеч в обитаемоте места в България е разследване от енергийната политика на Европейски Съюз, безапелационен е Слабаков.

Цялото изявление прочетете тук >>>

Благодаря, господин ръководител.

Обръщам внимание на нещо, което всички Вие пропускате – така наречен битова сеч. Незаконна битова сеч. Става дума за хора, които не могат да се отопляват през зимата, и в някои обитаеми места в България започнаха да секат дърветата от парковете в обитаемоте места.

Мисля, че това е резултат от енергийната политика на Европейски Съюз. Мога да Ви кажа, че цените на газа единствено за 6 месеца предходната година, преди войната с Украйна, се подвигнаха с 300% в България. Разбирам, че тези хора още секат. Може би би трябвало да има някаква обща енергийна политика и да има някаква отбрана за популацията. Аз не, че ги извинявам, че унищожават дърветата, само че започвам да ги разбирам. Скоро никой няма да може да си заплати тока с помощта на „ Зелената договорка “. Благодаря Ви!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР