Скоро може не да емигрирам, а да се евакуирам от

...
Скоро може не да емигрирам, а да се евакуирам от
Коментари Харесай

Фолклегенда: Евакуирам се от България, тази държава се превърна в селска!

" Скоро може не да емигрирам, а да се изтеглям от България. Тази страна се трансформира в селска, разграбена и корумпирана страна. Преди дни се завърнах от турне в Съединени американски щати и Канада, където прекарах близо месец. Още не мога да се отърся. " Това показа пред " България Днес " една от най-емблематичните фигури в родния попфолк Валентин Валдес. Изпълнителят на златните шлагери " Боксер пич " и " И ловджия съм, и риболовец съм " раздруса българската общественост с поредност концерти. Но след изявите зад граница концепцията за по-продължително престояване в чужбина от ден на ден се завърта в главата му.

" Имам предложение да пребивавам и работя в Норвегия, Люксембург и Лихтенщайн. Там нещата са на ужасно равнище. Хората не плачат, а работят. А в България ги виждам - взели по едно знаме и викат заученото " Българи, юнаци " на митинга. А като го питаш какво желае - оставка. Ама на кого и за какво и какво би трябвало да се промени - не знае. Не става по този начин ", размишлява Валдес.

Фолклегендата разкрива, че обралият редица награди филм " Посоки " на режисьора Стефан Командарев му е донесъл огромна международна популярност.

" Ума Търман беше ръководител на журито. Там бяха още Стивън Сегал. Силвестър Сталоун и още куп холивудски звезди. В момента, в който Герасим Георгиев-Геро, в ролята на таксиметров лидер, пуска моята ария " Шофьор на такси ", Търман и другите звезди стават на крайници и стартират да ръкопляскат. Страхотно просто! ", споделя Валдес.

В припева на парчето от далечната 1992 година се пее: " Ааа, желая аз! Ааа, първо аз! Ааа, дай към нас! Молят ме 3-те с глас. Ало, такси. Няма пари! Хайде гепи, мойте едри гърди! ".

Певецът, който изпя и паметните части " Жега " и " Булка метър и половина ", обича да се усамотява на излет в гората с кучето си, което е кръстил Рони Джеймс Дио - на починалия американски рок артист.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР