Скоро Меган Маркъл й баща й Томас може да се

...
Скоро Меган Маркъл й баща й Томас може да се
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Томас Маркъл и ще се срещнат ли двамата в съда

Скоро Меган Маркъл й татко й Томас може да се срещнат в правосъдната зала. Причината за това е решението на херцога и херцогинята на Съсекс да съдят английски медии поради публикуването на писмото до господин Маркъл, написано от неговата щерка.

Делото се води против вестника Mail on Sunday, а когато публично влезе в съда, ще се проведат редица разпити. Напълно евентуално е един от тях да бъде с бащата на Меган, който да потвърди истинността на написаното в писмото.

Според документите по делото, Томас Маркъл е очевидец на страната на изданието, което значи, че в случай че се стигне до съд, той ще застане против щерка си, написа CNN.

Защитната теза на вестника е огромният публичен интерес към членовете на кралското семейство и техните взаимоотношения. Именно той е станал и повода да разгласяват персоналното писмо.

Освен това, те употребяват и позицията на Томас Мaркъл, че има правото да опише за случилото се сред него и щерка му, като може да избере да го направи посредством разпространение на писмото. Дали обаче тази позиция ще мине пред съда, следва да разберем. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР