SKODA Auto разкри нови подробности относно стратегическия си план за развитие

...
SKODA Auto разкри нови подробности относно
стратегическия си план за развитие
Коментари Харесай

Volkswagen Group инвестира 1 млрд евро в плана INDIA 2.0 на SKODA Auto

SKODA Auto разкри нови детайлности относно стратегическия си проект за развиване на територията на Индия.

Според новата самодейност за райониране на Volkswagen Group, SKODA Auto стартира да отговаря ексклузивно за продуктовото развиване на моделите на групата в Индия, като за целта, автомобилният колос ще инвестира внушителните 1 000 000 000 евро за реализирането на плана, главно между 2019 и 2021 година.

“Според предвижданията на специалисти, през идващите няколко години Индия ще се трансформира в третия по големина автомобилен пазар в целия свят ”, коментира Бернхард Майер, изпълнителен директор на SKODA. “С нашия план INDIA 2.0 ние създаваме верните условия за устойчиво развиване там. Нашата цел е амбициозна, само че постижима: дружно с марката Volkswagen ние целим пазарен дял от до 5% в дълготраен проект, според от пазара и развиването на сегментите ”.

“В индия ние ще предлагаме върхови продукти на цени, които ще променят парадигмата в автомобилната промишленост ”, споделя Гурпратап Бопарай, управляващ директор на ŠKODA AUTO India Private. “Ние ще произвеждаме нови артикули на местно ниво, основани на специално локализираната платформа MQB A0, която вече отговаря на прецизните емисионни и екологични стандарти, които се чака да влязат в действие в Индия през 2020 година ”.

Моделната атака на SKODA Auto в Индия ще бъде стартирана през 2020 година, като тогава в продажба ще бъде пуснат субкомпактен SUV модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР