SKODA Auto обяви, че броени дни след световната премиера, във

...
SKODA Auto обяви, че броени дни след световната премиера, във
Коментари Харесай

Skoda стартира производството на Enyaq coupe iv

SKODA Auto разгласи, че броени дни след международната премиера, във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е почнало серийното производството на напълно новото попълнение в електрифицираното, а в частност 100% електрическо, семейство- ENYAQ COUPE iV.

Купеобразният електрически SUV модел SKODA ENYAQ COUPE iV е следващото пазарно предложение на марката, създадено въз основата на особено създадената за електрически автомобили модулна платформа MEB (Modular Electrification Toolkit) на Volkswagen Group.

По време на създаването на електрическия автомобил е било обърнато съществено внимание върху неговата аеродинамика, като дават обещание, че ENYAQ COUPE iV ще предложи най-хубавото (0.234 cd) в класа си на пазара.

С впечатляващ дизайн на екстериора си, SKODA ENYAQ COUPE iV дава обещание също по този начин и характерният за всички представители на марката необятен интериор, както и багажник с товарна съдържимост от 570 литра.

Подобно на познатият сега ENYAQ iV, и неговата Coupe версия ще бъде разполагаем във версия с две и четири задвижващи колела, като задвижващата система ще предложи мощности от 180 до 300 конски сили.

Именно последната мощ ще бъде налична при първата по рода си RS версия на електрически автомобил от портфолиото на SKODA, която ще предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди и оптималната скорост на придвижване от 180 км/ч.

Интегрираната на борда на SKODA ENYAQ COUPE iV батерия ще бъде с потенциал от 82 kWh и обещама свободен пробег от до 545 километра. При съществуване на подфодяща зарядна инфраструктура, батерийният блок може да бъде дозареден от 10 до 80% за единствено 29 минути.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР