Скочането в лондонската река Темза е обичайният празник за членовете

...
Скочането в лондонската река Темза е обичайният празник за членовете
Коментари Харесай

Гребците в университетското състезание с лодки в Англия получиха здравословно предупреждение за нивата на E.coli в Темза

Скочането в лондонската река Темза е нормалният празник за членовете на екипажа победител в надпреварата с лодки, съвсем 200-годишното остаряло съревнование по гребане сред именитите британски университети Оксфорд и Кеймбридж.

Сега идва с предизвестие за здравето.

Тестване от групата на акцията River Action откри високи равнища на E.coli по продължение на сектор на Темза в югозападен Лондон, който ще бъде употребен за историческото съревнование, което ще се организира в събота.

Бактериите E.coli нормално живеят в червата на здрави хора и животни. Повечето варианти са безвредни, предизвикват релативно къса диария и множеството хора се възвръщат без доста произшествия, съгласно клиниката Mayo. Но дребни дози от някои варианти – в това число единствено една хапка нечиста вода – могат да причинят редица положения, в това число зараза на пикочните пътища, цистит, чревна зараза и повръщане, като най-лошите случаи водят до животозастрашаващо отравяне на кръвта.

Екипите от д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР