Склоняване към самоубийство е водещата версия за смъртта на кмета

...
Склоняване към самоубийство е водещата версия за смъртта на кмета
Коментари Харесай

Убит ли е кметът на Якоруда?

Склоняване към самоубийство е водещата версия за гибелта на кмета на Якоруда Нурадин Кафелов, потвърдиха от прокуратурата, представена от БНР.

Той беше открит през вчерашния ден следобяд, към 16,30 часа, мъртъв с огнестрелна рана в главата в лек автомобил на пътя към курортната околност Трещеник – на към 6 км от града.

Според околните му той е бил очевидно обезпокоен и с нетипично държание. Имало е следи от патрони и по мобилния му телефон.

Сигналът е подаден от служебния му водач и от водача на Движение за права и свободи в общината Ибрахим Карафеиз, които тръгнали да го търсят, защото през целия ден не отговарял на мобилния си телефон. Намерили го на задната седалка с прострелна рана на главата и с персоналния му револвер.

Намерен е вътре в автомобила, до тялото на господин Кафелов. Това, което е открито, е неговият мобилен телефон. В телефона има два отвора, сподели заместител районният прокурор Костадин Чилев.

Цяла нощ продължиха огледите на място и следствените дейности. Образувано е досъдебно произвеждане:

Делото е формирано за склоняване към самоубийство. По това се работи главно. Разбира се, като по всяко досъдебно произвеждане се работи по всички версии, както и за съзнателно ликвидиране. Извършват се сега неотложни дейности в град Якоруда, в общината, в дома на господин Кафелов, разпитват се очевидци, усетили са нещо необичайно в неговото държание, в един миг телефонът му е бил изключен. От 2-3 дни е бил с по-различно държание, очевидно обезпокоен, затворен, не се е държал както всекидневно, сподели Чилев..
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР