Склонни сме да мислим, че на децата им е лесно,

...
Склонни сме да мислим, че на децата им е лесно,
Коментари Харесай

Майка се възмущава от „нелепия“ дневен график на детската градина за четиригодишната й дъщеря

Склонни сме да мислим, че на децата им е елементарно, тъй като не би трябвало да работят, и когато на една майка й споделиха щерка не се „ справяше добре “ в детската градина, остана малко объркана – до момента в който не погледна изтощителния график на дребните си.

Родителката остави детето си, на 4 години, и помоли член на личния състав за малко вести по отношение на напредването на щерка й - единствено с цел да й бъде казано, че се бори да се концентрира по „ всички предмети “. Майката естествено остана малко обезпокоена, тъй че искаше да се поразрови повече какво тъкмо прави щерка й - и беше ужасена от интензивния маршрут.

Графикът беше сред 7 сутринта и 18:30 ч. в детската градина за £64 дневно в Австралия. Строгият режим включва уроци по математика и инженерство, история, креативен изкуства и просвета и технологии от 9 сутринта до 12.40 ч., с отмора за „ напредничав утринен чай “ сред тях. След утринните уроци на учениците се дава „ напредничав “ половинчасов обяд, което значи, че няма прецизно време за хранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР