Скиорът на свободен стил Алекс Ферейра спечели всяко състезание по

...
Скиорът на свободен стил Алекс Ферейра спечели всяко състезание по
Коментари Харесай

Скиорът на свободен стил Алекс Ферейра смесва перфектната година на халфпайп с шеги като неговото алтер его „Хотдог Ханс“

Скиорът на свободен жанр Алекс Ферейра завоюва всяко съревнование по халфпайп, в което взе участие този сезон. Неговото алтер его, „ Хотдог Ханс “, също завоюва, като очарова нищо неподозиращите гости на парка с необикновените си лудории.

Това беше идеалният сезон за осъществяване на трикове и смешки.

Облечен като „ Хотдог Ханс “, 80-годишен, хитрец, пиещ бира друмник, Ферейра основава какви ли не безпорядък по пистите. Героят се трансформира и в сензация в обществените медии, прочут с каскадите, които не се поддават на неговата осемдесетгодишна възраст.

Зад грима и занимателните скечове обаче стои стимулираният Ферейра, повторен олимпийски медалист, който излиза след сезон, в който реализира 7 за 7 в надпревари по халфпайп. Беше зима, когато той беше толкоз затворен, че впечатли даже най-суровия си критик - себе си.

„ Звучи необичайно да се каже – нормално не споделям това за себе си, в никакъв случай – само че бях доста горделив “, сподели 29-годишният от Аспен, Колорадо.

Сега огромните въпроси: Как...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР