Скиор загина в Чепеларе. 21-годишен скиор загина, след като е

...
Скиор загина в Чепеларе. 21-годишен скиор загина, след като е
Коментари Харесай

Скиор загина в Чепеларе

Скиор почина в Чепеларе. 21-годишен скиор почина, откакто е излязъл от писта за напреднали в Чепеларе. Младежът е от Костинброд и бил с огромна компания и татко си на отмора в града.

Засечен е от камера при последното втурване малко след 16:00 ч през вчерашния ден

В долната част на пистата, откакто приятелите му не го видели, подали сигнал на Планинската избавителна работа.

Веднага е проведена акция в региона, в която са взели участие седем планински спасители. Подаден е бил и сигнал в полицията. Акцията е траяла към шест часа.

Младежът е открит под писта 1С

Предположенията са, че е карал с висока скорост,  излязъл е от пистата и се е блъснал в дърво. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

„ По първични данни става въпрос за трагичен случай. Тялото е приведено за аутопсия “, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Смолян ст. комисар Цветан Цанков.

По случая е формирано досъдебно произвеждане

„ Водим досъдебно произвеждане за гибелта на скиор, за който са подали сигнал, че група младежи, че не се е включил към тях. След като е издирен е открито е, че е напуснал пистата и до едно дърво е открит мъртъв. Извършват се огледи и нощес, и в този момент и първични дейности по следствието. Предстои да се извърши аутопсия, с цел да се откри точната причина за гибелта. Ще се разпитват очевидци и ще бъдат назначени експертизи за определяне на фактическата конюнктура, довела до трагичният случай “, сподели окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

Източник: БНР

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР