Skims, марката за бельо и облекло, основана от Ким Кардашиян,

...
Skims, марката за бельо и облекло, основана от Ким Кардашиян,
Коментари Харесай

Ким Кардашианс прави Skims за мъже

Skims, марката за долни дрехи и облекло, учредена от Ким Кардашиян, се надява да притегли нови клиенти: мъже.

Четиригодишната марка оформящо облекло се уголемява оттатък дамското облекло и навлиза в продуктите за мъже с нова гама, започваща в четвъртък, която включва слипове, долни тениски, боксерки и даже клинове. Цените варират от $16 до $54 според от продукта. Размерите за мъже също ще включват фокуса на Skims върху позитивното тяло и ще се простират от извънредно дребни до 5X.

Разширяването в региона на мъжкото облекло също е допустима въведения към първично обществено предложение на компанията, само че нищо не е публично оповестено.

San Francisco 49ers Ник Боза за Skims. Сан Франциско 49ers Ник Боса за Skims. SKIMS/Дона Троуп

Като бизнес тактика Skims се простира върху мъжкото облекло наподобява безсмислено, като се има поради, че мъжкото долни дрехи е пазар за 5,7 милиарда $, с растеж на продажбите от 2% през последната година, съгласно данните за следене на потребителите на Circana, предоставени на CNN. < strong> Skims сподели още, че мъжете към този момент съставляват повече от 10% от съществуващата потребителска база. В четвъртък ще бъдат пуснати три сбирки от разнообразни материи: памук, стреч и спорт.

„ Разширяването в пространството на мъжкото облекло е значим крайъгълен камък за марката и доказателство за уговорката на Skims да дава решения за всички “, сподели Кардашиян в известие за пресата. Skims се концентрира главно върху дамско облекло, като сутиени и долни дрехи, само че през 2020 година пусна унисекс сбирка от халати и комбинезони.

Скимс също притегли трима известни спортисти да бъдат лице на сбирката, играчът на Сан Франциско 49ers Ник Боса, бразилската футболна суперзвезда Неймар младши и играчът от НБА Шай Гилгеус-Александър.

Успехът на Skims

Skims е огромна история на триумфа на Кардашиян с частната компания, неотдавна оценена на големите 4 милиарда $. Наскоро събра 270 милиона $ в последния си кръг за набиране на средства през предишния юли.

Този финален кръг беше управителен от Wellington Management, компания, известна с това, че прави компании обществени. Скимс също неотдавна нае основен финансов шеф, Анди Муър, който преди този момент е работил в Nike. Привличането на финансов шеф от време на време е знак, че следва IPO.

Йенс Греде, основен изпълнителен шеф на Skim, неотдавна сподели пред Dealbook, че вложителите в акции са посочили нараснал интерес към насочени към потребителите бизнеси като Skims и че IPO е нещо, което компанията желае.

Освен това Grede сподели пред Wall Street Journal в понеделник, който първи заяви новината, че марката се чака да доближи 750 милиона $ чисти продажби тази година. Той не сподели дали и по кое време Skims ще направи IPO, само че добави, че счита, че „ Skims заслужава да бъде обществена компания, когато настъпи подобаващият миг “.

Наскоро Кардашиян сподели на Попи Харлоу от CNN, че е основала Skims, тъй като е имало проблем в облеклото, което подхожда на цвета на кожата й.

„ За мен просто търсех решение на обстоятелството, че обичам да нося оформящо облекло и нямаше цветови звук, който да пасва на тена на кожата ми, да не приказваме за множеството ми другари “, сподели тя на Харлоу на срещата на върха на Time 100 през април, добавяйки, че „ не е имало нищо сред “ бледен или черен цвят в оформящите съдове по това време.

За Кардашиян марката е била ориентирана към облекчаване на потребност, която не се обслужва на пазара, предлагайки огромно многообразие от цветове за оформящи фигури за дами.

Нейната бизнес упоритост също се разшири оттатък Skims с частна капиталова компания, която тя съоснова предходната година, наречена SKYY Partners.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР