Скилидка чесън може да реши много проблеми Чесънът е първенец

...
Скилидка чесън може да реши много проблеми Чесънът е първенец
Коментари Харесай

Скилидка чесън ще ви спаси от болката в ухото

Скилидка чесън може да реши доста проблеми

Чесънът е отличник измежду здравословните артикули. Той е незаместим за попречване на настинки и укрепва имунната система. Чесънът има антибактериални и антивирусни свойства, спомага за облекчение на подуването и понижава болката.

За да елиминирате болката в ушите, чесънът е по-добър от всяко лекарство. Съдържа съединения, които се всмукват от кожата и проникват във вътрешното ухо, осигурявайки противовъзпалителен резултат.

Чесън при болежка в ушите
Достатъчно е да намачкате скилидка чесън, да я увиете в мека тъкан и да я поставите в ухото за 30 минути. Тази процедура облекчава болката и предизвиква излекуването. Не поставяйте чесъна прекомерно надълбоко в ухото. Не използвайте прекомерно малко парче чесън. След тази процедура бъдете готови за миризмата на чесън.

Чесънът има характерен аромат, дължащ се на алицина, химическо съединяване, което се създава, когато целостта на клетките на чесъна се нарушава. Алицинът е натурален антибиотик, ето за какво той е толкоз скъп.

Алицинът е мощно вещество, тъй че предпазвайте кожата от изгаряния (по-добре е да употребявате парче тъкан, когато чесънът влиза в контакт с кожата).

Древните гърци считали, че чесънът е лек за всички заболявания.

Скилидка чесън даже намалява кръвното налягане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР