Ски зона Мечи чал ще посрещне любителите на зимните спортове

...
Ски зона Мечи чал ще посрещне любителите на зимните спортове
Коментари Харесай

Мечи чал открива сезона с безплатен лифт

Ски зона " Мечи чал " ще посрещне феновете на зимните спортове на 22 декември с безвъзмезден въжен превоз през целия ден, оповестиха от " Пампорово " АД. Официалният старт на зимния сезон ще бъде даден същия ден от 16 часа на площад „ Олимпийски " в Чепеларе, а за настроението на туристите и локалните ще пее Росица Кирилова.

Пистите над Чепеларе закъсняха с откриването на сезона поради вреди от бедствията през това лято, които се отстраняваха. От родопския град се радват, че към този момент може да посрещнат с отлични трасета скиорите.

Трети зимен сезон Пампорово предлага обща въжен превоз карта за двете ски зони взаимно с Чепеларе. Всеки екскурзиант може да избира дали да си купи въжен превоз карта за единия или другия ски център, или общо за двата в Пампорово и Чепеларе.

Връзката сред двата курорта става с бусчета на 15-20 минути, които карат скиорите от 5-те долни лифтови станции в Пампорово до долна лифтова станция на „ Мечи чал “. Разстоянието е 7.5 км в едната посока, а придвижването на бусчетата може да се следи в действително време на цифрови табла на особено построените спирки.

Билет в двете направления тази зима на " Мечи чал " е 12 лева за възрастен и 7 лв. за дете от 7 до 12 години. Еднодневна въжен превоз карта за ски зона " Мечи чал " е 41 лева за възрастен и 25 лева за дете. Лифт карта за двете зони на Пампорово и " Мечи чал " е 58 лева за възрастен и 35 лева за дете.

Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града оповестиха, че ще черпят на откриването на сезона с топъл чай всички скиори. Първите фенове на зимните спортове ще имат опция и за присъединяване в лотария с доста награди - парични, няколко уикенда за двама, гратис ски съоръжение и други
.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР