Ски-туризмът, какъвто беше познат досега, категорично няма да има, заяви

...
Ски-туризмът, какъвто беше познат досега, категорично няма да има, заяви
Коментари Харесай

Сурови правила за ски-почивките в Австрия

Ски-туризмът, какъвто беше прочут до момента, изрично няма да има, съобщи канцлерът на Себастиан Курц. Той акцентира, че всеки жител би трябвало да живее с мисълта за избрани ограничавания, с които страната ще живее седмици и месеци.
Австрия не планува доникъде на януари цялостно затваряне на пистите в Алпите, каквото решение взеха Италия, Франция и Германия, заяви осведомителният портал „ ”, представено от БГНЕС.
 И Финландия е срещу концепцията на Меркел за затваряне на ски курортите И Финландия е срещу концепцията на Меркел за затваряне на ски курортите
Предложението на немския канцлер Ангела Меркел да се затворят ски курортите в Европейски Съюз за прекъсване разпространяването на ковид би б...
Хората, които обслужват планинските лифтове, хотелиерите и ресторантьорите, обаче, упорстват за обмисляне. Те желаят ясни правила по кое време и какво може да бъде отворено.
Очаква се в сряда канцлерът Курц и министърът на опазването на здравето Аншобер да показват новите правила за зимен туризъм в Австрия. Според министъра на превоза Кьостингер, зависи от броя на инфектираните по кое време ще може да се стартира с отварянето на зимните туристически обекти.
Преди дни в тирада пред Бундестага канцлерът на Германия Ангела Меркел съобщи, че ще постави старания да бъде взето решение на равнище Европейски Съюз за затваряне на всички планински курорти в Европа тази зима поради пандемията, напомня БГНЕС.
Френският министър председател Жан Кастекс също предизвести, че ски-курорти може да отворят за коледния празничен сезон, само че ски лифтовете няма да работят.
 Френските ски курорти могат да отворят, само че лифтовете няма да работят Френските ски курорти могат да отворят, само че лифтовете няма да работят
Френските курорти за зимни спортове могат свободно да се отварят за коледния празничен сезон, съобщи министър председателят Жан Кастекс в четвъртък,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР