Ски сезонът в най-големия ни зимен курорт – Банско, ще

...
Ски сезонът в най-големия ни зимен курорт – Банско, ще
Коментари Харесай

Откриват ски сезона в Банско на 14 декември

Ски сезонът в най-големия ни зимен курорт – Банско, ще бъде открит публично на 14 декември. Там за поредна годна ще се организира и Световната купа по ски алпийски дисциплини. Концесионерът на ски-зоната " Юлен " АД и Българската федерация по ски заявиха подготвеност за сезона и надпреварите.

„ Туристическият отрасъл ще продължи да бъде главен за общината и ще може да разчита на нейната поддръжка. Ще продължим да надграждаме това, което все още са постигнали всички управленци на община Банско. Заедно с нашите сътрудници от туристическия отрасъл ще вършим всичко, което е по силите ни, с цел да обезпечим един добър и мощен туристически сезон. Имаме своите визии и основание за това по какъв начин да се случат нещата. Туристическият отрасъл като водещ и структуроопределящ стопански отрасъл ще се радва на нашата поддръжка. Що се отнася до Юлен АД, ние имаме обичайно построени взаимоотношения, добра съгласуваност и взаимоотношения, които ще продължим предвид на възстановяване на качеството на продукта, който този отрасъл обезпечава за своите посетители ", сподели кметът на Банско Иван Кадев.

По отношение на въпроса за създаване на втора кабинкова линия, кметът на Банско още веднъж съобщи, че до момента в който Върховен административен съд не излезе с решение по проблема, никакви дейности не могат да бъдат подхванати. Решението на съда ще предопредели и идващите стъпки за решение на казуса с достъпа на туристите до ски-зоната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР