Скаутите на Челси са останали впечатлени от изявите на нападателя

...
Скаутите на Челси са останали впечатлени от изявите на нападателя
Коментари Харесай

Челси готов да се включи в борбата за звезда на Наполи

Скаутите на Челси са останали впечатлени от изявите на нападателя Виктор Осимен при успеха над Рома (1:0), само че „ сините “ ще би трябвало да извадят сериозна сума, с цел да го привлекат. Нигериецът означи страховит надвит гол за партенопеите против отбора на Жозе Моуриньо, с цел да остави своя тим непобеден и на върха в Серия А.

Блестящата му форма през този сезон усилиха интереса към него, като няколко клуба от Висшата лига са свързани с нападателя. Старши треньорът на отбора Лучано Спалети обаче надали ще желае да се раздели с един от главните си играчи по средата на сезона. Клубът е в серия от 11 следващи победи във всички шампионати, а успеха над Рома го прави сериозен кандидат за купата.

„ Calciomercato “ оповестява, че представянето му е хванало окото на скаутите на Челси, които го наблюдават. Той е една от многото европейски звезди, към които се счита, че „ сините “ демонстрират интерес и се надяват, че той е индивидът, който може да внесе малко динамичност в офанзивата им.

Смята се обаче, че от Наполи са му сложили цена от 100 милиона евро, която може да изкуши клуба да го продаде. Осимен е наблюдаван още от Манчестър Юнайтед, Арсенал и Нюкасъл.

Нападателят дойде в Наепол от Лил през 2020-а година с трансфер на стойност от 70 милиона евро. Той към този момент има четири гола и една асистенция в седемте си мача през сезона дотук.

Chelsea scouts ‘impressed’ by Victor Osimhen performance against Roma
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР