Скарлет Йохансон определи годеника си Колин Джост като любовта на

...
Скарлет Йохансон определи годеника си Колин Джост като любовта на
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон: Колин е любовта на живота ми

Скарлет Йохансон дефинира годеника си Колин Джост като " любовта на живота ми " . Звездата от " Avengers: End Game “ похвали годеника си по време на шоуто " Saturday Night Live ". Йохансон бе гост-водещ на известното шоу за шести път.

В своя уводен монолог тя сподели: „ Толкова е ужасно да се върнеш като хазаин на " Saturday Night Live " за шести път. Шестият път е още по-вълнуващ от петия, тъй като към този момент не се тревожиш и не си казваш " Шоуто е неприятно, какво ще вършат, в случай че сбъркам - ще уволнят годеника ми? О, не, какво ще вършим без заплатата му? "... Чудесно е да ви видя всички още веднъж. Просто желая да кажа, че това място значи толкоз доста за мен. Имам толкоз доста другари тук и срещнах любовта на живота си тук. Весела Коледа ", сподели още Йохансон, представена от Контактмюзик. Сегашният избраник на актрисата е част от екипа на вечерното шоу.

Скарлет и Колин се сгодиха през май след две години дружно, а актрисата тогава съобщи, че е " сюрпризирана " от предлагането за брак.
Depressed for me but happy for her type of feelin'...
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР