Скърбящите се събраха, за да отдадат почитта си на 14-годишното

...
Скърбящите се събраха, за да отдадат почитта си на 14-годишното
Коментари Харесай

Погребение на Даниел Анджорин: Скърбящите се събират за емоционална служба към трагичната жертва на нападението в Ено, 14

Скърбящите се събраха, с цел да отдадат почитта си на 14-годишното момче, убито при нахлуване с меч на път за учебно заведение.

Погребението на Даниел Анджорин се организира повече от две седмици след гибелта му покрай дома му в Hainault, североизточен Лондон. При офанзивата бяха ранени четирима души, в това число двама служители на реда. Възрастни и младежи са били видяни да идват в Jubilee Church в Илфорд, източен Лондон тази заран, където се организира погребението на Даниел.

В изказване, издадено от столичната полиция, фамилията по-рано сподели: „ Ние като Семейството ни е съкрушено от загубата на обичания ни наследник Даниел. В момента ни е мъчно да преценим това, което се е случило с него изгубиха своя любящ и безценен брат и ние загубихме най-обичания и необикновен наследник. "

Семейството, което също изпрати " най-хубави пожелания " на другите жертви на нападението, благодари на локалната общественост за поддръжката и помоли за усамотение по-рано този месец. Роднините споделиха, че са признателни за е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР