Скърбяща майка каза, че никога няма да забрави“, когато й

...
Скърбяща майка каза, че никога няма да забрави“, когато й
Коментари Харесай

Кейт Роули: Скърбяща майка преживява отново отвратителното телефонно обаждане, когато детската градина каза, че бебето й е мъртво

Скърбяща майка сподели, че „ в никакъв случай няма да не помни “, когато й споделиха, че деветмесечното й бебе е умряло единствено часове откакто я оставиха на детска ясла.

Кейти Уилър сподели, че в този момент е „ мъртва от вътрешната страна “ след гибелта на Женевиев Мийхан – нежно наричана Джиджи и Джи – през май 2022 година Работничката в детската градина Кейт Роули беше приета за отговорна в непредумишлено ликвидиране, откакто повиваше дребната Джиджи преди завързвайки лицето й надолу върху торба за фасул, което я кара да почине от задушаване. Днес тя беше наказана на 14 години затвор за непредумишлено ликвидиране.

Отчаяната майка самоуверено показа по какъв начин гибелта на Женевиев я е покосила. Тя също по този начин разкри разтърсващия свят миг, за който й споделиха, че бебето й е умряло, и претърпя още веднъж контузията си, като разказа по какъв начин дребното „ обичало да се смее, да играе с тамбурата си, да яде спагети болонезе и да бъде с огромната си сестра “.

„ Никога няма да не помни какво ми сподели по телефона “, сподели Кейти в свидетелски показания, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР