Скъпите, маркови маратонки отдавна успяха да разбият стереотипа, че тези

...
Скъпите, маркови маратонки отдавна успяха да разбият стереотипа, че тези
Коментари Харесай

Защо Gucci продава мръсни кецове

Скъпите, маркови маратонки от дълго време съумяха да разбият стандарта, че тези на пръв взор спортни обувки не са подобаващи за други мотиви. Виждаме ги на стилния подиум, виждаме звездите да ги носят във всевъзможни комбинации, а и самите ние сме подготвени да дадем сериозна сума пари, с цел да се сдобием с някой от тези модели, които са симптом на богатство.

Кецовете на Gucci е мъчно да бъдат сбъркани, най-много поради своите червени и зелени акценти, както и логото на марката и пчеличката, която е непокътнат знак. Някои от последните модели обаче провокираха леко неразбиране.
 Rhyton

Rhyton

Screener GG и Rhyton наподобяват ретро, винтидж, само че и много захабени. И точно това е задачата на производителя, както и на сбирката Cruise 2019 - да се върнем през 70-те. Това, несъмнено, има и своя бонус - купуваме си обувки, за които няма да се тормозим, че след няколко часа разходки по прашните улици няма да наподобяват отново като нови.

Цената на кецовете е 690 евро и може да бъде поръчан от формалния уебсайт на Gucci. Очаквано, той провокира много разнопосочни мнения, най-вече в духа на рецензията. Според мнозина консуматори в обществените мрежи, тези, които биха си ги купили, имат доста по-малко усет, в сравнение с финансови благоприятни условия, написа Independent.
 Gucci, adidas и модата, която провокира отвращение
Модата, която възмути света

Защо Gucci и adidas трябваше да се извиняват

Доброто в тази ситуация е, че можем да бъдем в крайник с тази фешън наклонност , като изнамерим отнякъде чифт остарели кецове, които от дълго време сме отписали, и да благодарим на Gucci.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР