Скъпи съграждани, ще се боря за трети кметски мандат в

...
Скъпи съграждани, ще се боря за трети кметски мандат в
Коментари Харесай

Десислава Тодорова: Била съм и ще бъда една от вас

Скъпи съграждани, ще се боря за трети кметски мандат в община Борован. Искам преди всичко да благодаря на всички вас, които за осем години ме подкрепяхте и ми гласувахте доверие.
Помня първите си дни и тежкото финансово положение, което наследих. Няма учебно заведение за кмет, само че това не ме спря да работя в името на общината. Дългът, който беше завещан от мандат 2008-2011 в размер на 6 000 000.00 (шест милиона) лв., в този момент гордо мога да кажа, че е 1 000 000.00 (един милион) лв.. Стопих го с доста ограничения, съкращения, икономии, ексцентрични способи, изготвих финансова стратегия за стабилизация на общината.
Така минаха и двата ми мандата - запори на сметките, продажба на земи, лозя, трайни насаждения, активи на общината. Беше ми доста мъчно, само че все пак работехме крепко. Направеното е видно, в областта на инфраструктурата, на образованието, опазването на здравето и културата. Печелехме и реализирахме стотици обществени, просветителни и инфраструктурни планове. Приоритет за нас беше образованието на нашите деца, младите и възрастните хора. Работехме с упоритост да превърнем нашата община в по-добро място за живеене. Моят екип е знаеш и можещ, несъмнено сме допускали и неточности, по тази причина желая от тяхно име да се извиня. Имаме още работа, планове и хрумвания, които считам дружно да осъществяваме с вас и за вас, жителите на община Борован. Нашите резултати са забележими.
За мен преди всичко са хората, постоянно съм била и още веднъж стоя с намерено лице и грижа към жителите на община Борован. Работила съм и съм се водела само и единствено от ползите и благополучията на хората. През всичките тези години вие ми вдъхвахте убеденост и ме подкрепяхте с думите: „ НИЕ съдебномедицинска експертиза С ТЕБ “.
Отново стоя пред вас с лицето си, искайки вашата поддръжка за трети мандат, тъй като властта е на хората и единствено в името на хората. Смело настоявам, че в двата си мандата съм била и ще бъда една от вас! Управлявате Вие, а не един човек! Разчитам на вашата поддръжка с цел да продължим дружно напред в името на община Борован, тъй като „ ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ “!
Гласувайте на 27 октомври с номер 67 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР