Скъпи родители, за втора поредна година организира безплатен скрининг на

...
Скъпи родители, за втора поредна година организира безплатен скрининг на
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания и плоскостъпие за деца от 7 до 18 години

Скъпи родители,

за втора поредна година провежда безвъзмезден скрининг на деца от 7 до 18 години. Каним ви на 13-ти и 14-ти октомври , с цел да прегледаме гратис вашето дете за всички типове гръбначни изкривявания (сколиоза, кифоза, лордоза, отпусната стойка) и за проблеми със стъпалата - плоскостъпие и хипер свод. На разположение ще бъдат 7 рехабилитатори на Physio Health, като още веднъж особено ще ни гостуват от София - детският ортопед травматолог доктор Ели Иванова от МБАЛ Пирогов и известният кинезитерапевт Доктор на науките Боби Чонгов , учител в региона на шрот методиката.

Прегледите ще бъдат осъществявани за навременна диагностика на гръбначни изкривявания при подрастващите . Забавяне в установяването на такова заболяване може да има трайни последствия върху здравето и метода на живот, както и да докара до хирургични намеси и даже инвалидизация. Често тези подли болести остават скрити от родителите, защото протичат асимптоматично и могат да бъдат видяния в ранен етап единствено от експерт.

Днес рехабилитацията е развита до степен, в която способства ефикасното лекуване на гръбначни изкривявания посредством способи като корсетолечение и характерна самостоятелна гимнастика. Шансовете процесите на изкривявания да са обратими доста се покачват при навременна диагностика и пускане на рехабилитация.

Нашата задача е да оказваме помощ на хората и за нас би било същинско благополучие да помогнем на оптимално доста деца в два дни, отдадени напълно на тях. Затова ви молим да споделите това събитие, с цел да доближи до оптимално доста хора. Децата са нашето бъдеще и наш дълг е да се грижим за тях!

Прегледите ще се извършват в прецизен график, като молим за схващане и акуратност от Ваша страна. Задължително е да извършите авансово записване на телефон: 0876 03 42 43 . Моля да ни информирате, в случай че се наложи даден час да бъде анулиран или изменен, с цел да не лишаваме искащи от опцията за обзор.

Екипът на ви пожелаваме здраве и прелестен ден!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР