Скъпи приятели, Заедно с вас станахме свидетели на поредния неадекватен,

...
Скъпи приятели, Заедно с вас станахме свидетели на поредния неадекватен,
Коментари Харесай

Радостин Василев за Слави: Политически импотентен и ужасно зависим човек, който е НИКОЙ

Скъпи другари,

Заедно с вас станахме очевидци на следващия несъответстващ, озлобен и изпълнен с ненавист коментар от фейсбук профила на Слави Трифонов.

Този път обект на експанзията бях аз. След Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и др, пристигна и моят ред. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Каква политика ще правиш? Агресия против Бойко Борисов и Ахмед Доган от устата на Слави Трифонов няма да чуете НИ-КО-ГА. Всички тези отрицателни страсти са присъщи за Слави Трифонов напоследък.

Приемам този пост на Слави като израз на неговата безспорна политическа, морална и физическа беззащитност. Това е следващ обезверен опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес план Има Такъв Народ с бълнувания за изменничество. Да не забравяме, че Слави Трифонов се усещаше предаден и през лятото на 2021 година, когато Демократична България и Изправи се отхвърлиха да поддържат неговия опит за властническо налагане на кабинет с 65 депутати в Народното събрание. Явно Слави обича да се усеща предаден и му е удобно в тази позиция, както в персоналния живот, по този начин и в политиката.

Предателят на фантазиите за смяна на близо 700 000 хиляди българи и изчегъртване на модела ГЕРБ има наглостта да приказва за номадство, изменничество и службогонство. Лицето, което смъкна първото работещо против мафията държавно управление след 89-та година, в услуга на същата тази мафия да приказва за морал е изключително тип чалга-перверзия от тенекиения замък в покрайнините на София.

Скъпи Слави, нужно ли и да ти подсещам, че от обичан от огромна част от българите човек, ти се трансформира в най-мразената персона в страната. В патрон на задкулисието, което ще се опита да продължи грабежа на България.

Аз не съм бродяга, тъй като сътворявам гражданско придвижване, сплотяващо огромна част от разочарованите от теб хора, което ще търси реализацията на концепциите на Има Такъв Народ и което ще поддържа Продължаваме промяната, а не ставам член на друга партия.

Аз не съм изменник, тъй като не съм помръднал от позициите на Има Такъв Народ в нито един миг и не съм подвел нито един човек, който ми е дал своя вот доверие. Аз нямах брокери и не ти звънях да не закачаш Пламен Манолов или Александър Сталийски. Аз не съм кариерист, тъй като през целия си живот съм бил в частния бранш и самичък си изкарвам парите, които за разлика от теб заявявам съзнателно.

Не помня и да съм взимал нещо от теб или да ти дължа нещо.

В последните месеци ти, Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и извънредно подвластен човек, който подлъга доста почтени и честни хора. А най-после си направи обществено политическо самоубийство, действайки в цялостна симбиоза с ГЕРБ и Движение за права и свободи. За страдание с теб бяха унищожени и доста свестни и качествени хора, които имаха какво да дадат на политиката, само че ги беше боязън.

Аз не се опасявам и избрах да не падам в пропастта с теб, Слави. Защото не заслужавам с нищо това и мога да си разреша да имам лично мнение, за разлика от Тошко Йорданов или Балабанов. Освен това, Слави, след измяната, което направи по отношение на българския народ, ти за мен си НИКОЙ.

Знам, че искаш да завлечеш всичко със себе си там, само че аз и напусналите сътрудници имаме съвест, морал и отговорност и не изпълняваме нареждания на индивида от мазето. Ние не сме купени, тъй като, както ти казваш, България не е за обмен.

Скъпи Слави, скоро към този момент няма да има " Дългия сподели не пипай този”.

От първия си ден в политиката ти избра да се криеш от хората, да криеш от публичността имуществото, с което разполагаш, само че за сметка на това не съумя да скриеш, че си кукла на конци на мафията и пушка на стената, която да гръмне, когато ГЕРБ и Движение за права и свободи решат. Както и стана.

" Ма-ке-до-ни-я-я-я-я! " и сходни съшити с бели конци неистини и полуистини към този момент не минават пред хората, които схванаха същинската ти същина.

Македония беше употребена като смокиново листо, което да прикрие същинските аргументи за решението ти да събориш държавното управление. Парииииииии, а не Македонияяяяяяя!

Понеже обичаш да цитираш историята, ти пиша един откъс на Ейбрахам Линкълн, който изцяло въплъщава твоето държание в политиката:

" Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа от самото начало. Но не можеш да лъжеш целия народ от самото начало ".

Слави, шоуто завършва с твоя реверанс пред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Аз просто изгасих лампата, тъй като мога да си го разреша. Вече умерено можеш да се обърнеш към ГЕРБ и Движение за права и свободи и да кажеш: " Поставих страната на колене повече от година. Излъгах 700 000 българи. Съборих работещо държавно управление, поради едни кинти. И всичко това направих единствено за вас, и единствено за вас, и единствено за вас!” Играта за бизнес плана свърши!

Народът ще поддържа напъните за смяна и ще даде своята оценка за политическият ви тероризъм.

Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна до момента в който няма обединяване на всички почтени и честни хора в България.

Настъпи времето, новите генерации да поемат уверено отговорността за спасението на България!

Радостин Василев, Facebook
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР