Скъпи приятели, задкулисието, което е превзело държавата е в паника.

...
Скъпи приятели, задкулисието, което е превзело държавата е в паника.
Коментари Харесай

Стъки призова Слави на детектор на лъжата

" Скъпи другари, задкулисието, което е превзело страната е в суматоха. Президентът Румен Радев, представителят на кабинета Кутев, министри и политически водачи не стопират да ме хулят и да търсят разпра с мен. Само тъй като имам смелостта да изричам на глас това което мисля. Всички са уплашени, че лидерът на националното неодобрение Стъки може да им обърка сметките ".

Това написа във Facebook ММА-шампионът Станислав Недков - Стъки. Ето и останалата част от ревюто му:

" Днес /б.р. вчера/ към проведената против мен хунта се причисли и господин Слави Трифонов. Бъдещият министър председател на страната написал цялостен ферман против мен.

Преди два дни в предаването на Крум Савов заявих, че съм подготвен в живо предаване да се явя на детектор на лъжата и да отговоря на въпроси, като дали съм подвластен от някой, дали имам финансова полза или получавам пари от политическа партия и партиен водач? Така се прави, когато търсиш поддръжката на хората. Заставаш с лицето си пред всички, а не се криеш зад необразовано написаните постове на Тошко. Готов съм в живо предаване пред целия български народ, без никакво терзание да отговоря на всевъзможни въпроси. Съвестта ми е чиста и Бог ми е очевидец, че всички мои думи и каузи са от сърце. Никакви благосъстояния и облаги не могат да купят гражданската ми сила и позиция.

Понеже господин Трифонов мечтае да бъде идващият министър председател, имам предложение към него и към всяка медия, която желае да провежда събитието. Предлагам на господин Слави Трифонов дружно да се явим на детектор на лъжата в предаване, което се излъчва непосредствено. Ще му отговоря в ефир на всички въпроси, които ми зададе.

Въпросите, които се въртят в общественото пространство, и които аз ще му задам, са четири:

1. Вярно ли е, че партията Ви “Има подобен народ” е план, който се финансира от Делян Пеевски и Ахмед Доган?

2. Вярно ли е, че сега структурите на Движение за права и свободи по места работят и пропагандират за “Има подобен народ”?

3. Вярно ли е, че след изборите във всички министерства и държавни институции от квотата на Има Такъв Народ ще бъдат назначавани фрагменти на Движение за права и свободи?

4. Ще бъдат ли подведени хората, които ще гласоподават за “Има подобен народ” и Слави, а ще получават Движение за права и свободи и Пеевски?

Господин Трифонов, през вчерашния ден Ви написах, че се готвите за коалиция с наследниците на премиера, който навря предаването Ви в мазе, и който беше стоварил цялата държавна машина върху вас в края на 90-те. Днес Вие ми отговаряте с нападки. Това е явен симптом на Вашето изтощение и некадърност да бъдете добър управленец. Българският народ може да е безпаричен, само че не е малоумен и ще разчете вярно метода, по който ми отговаряте. Със задкулисието и финансовата мощност, които стоят зад Вас, е доста евентуално да бъдете идващият министър председател на България. Но аз съм прекомерно уверен, че доста бързо ще разочаровате хората, които ще Ви се доверят. Всъщност Вие към този момент няколко пъти го направихте. Чрез признатото от Вас машинно гласоподаване в 45-то Народно събрание отнехте правото на над 2 милиона българи да гласоподават с хартия. Подведохте 2 и половина милиона души, на които обещахте мажоритарен избор и понижаване на партийната дотация на 1 лев. Не изпълнихте обещанието си и за понижаване броя на депутатите до 120. Благодарение на Вас секциите в Турция са в пъти повече и гласовете, които Движение за права и свободи ще получи там от 22 000 на последните избори, в този момент ще са 50 000. Искрено Ви искам триумф, тъй като пострадал от Вашия неуспех в ръководството още веднъж ще е българският народ ", приключва Станислав Недков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР