Скъпи наследници тръгва по bTV от 15 януари. Но за

...
Скъпи наследници тръгва по bTV от 15 януари. Но за
Коментари Харесай

Валентин Танев и София Бобчева за ролите си в Скъпи наследници

" Скъпи наследници " потегля по bTV от 15 януари. Но с цел да се стигне до тази премиера, големият екип се труди година и половина. 170-те серии на поредицата дават отговор на 85 пълнометражни кино лентата.

Валентин Танев разкри, че сюжетът се е променял в придвижване. Той влиза в ролята на главата на семейство Балкански. Гледа децата си самичък, по традиционен модел. Постепенно, обаче, проглежда и за по-модерния метод на живот. Мечтае да развие родното село Бели Вит и няма желание да го напуща.

Младата актриса София Бобчева пък е неговата екранна щерка Диана. На нея селото много й теснее и все мечтае за огромния град и лъскавия живот. А това разминаване води до неизбежни спорове.

 Разкрития от кухнята на
Разкрития от кухнята на " Скъпи наследници "

Тв сериалът с рисков снимачен развой

" Моята роля е много цветна, не мога да кажа дали е позитивна или негативна. Не е черна или бяла, просто е жива. Доста се разграничава от мен като човек, само че пък доста си я обичам ", споделя Бобчева.

Актьорите разкриха още, че се е наложило сюжетът да бъде пренаписван, с цел да имат повече общи подиуми. Химията посред им като екранни сътрудници се е получила, а крайният резултат ще забележим от 15 януари.

Валентин Танев показа в " Тази заран " по bTV, че сериалът " Скъпи наследници " радикално е трансформирал живота му за тези 18 месеца снимачен развой. Тях той е прекарал сред театъра, където играе, и особено основаното за телевизионната поредност село.

 Снимка 330495

Работил по 16 часа и не е имал опция да се вижда с родственици и другари. Но е повече от удовлетворен от крайния резултат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР