Скъпи любители на игрите и забавленията, остават само няколко дни

...
Скъпи любители на игрите и забавленията, остават само няколко дни
Коментари Харесай

Sofia Fun Fest 2017 със специална благотворителна мисия

Скъпи фенове на игрите и заниманията, остават единствено няколко дни до най-вълнуващия детски фестивал у нас Sofia Fun Fest 2017. Както към този момент знаете, програмата ще е повече от разнообразна, а домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от разнообразни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разпрострат благоприятни условия за разнообразни спортни занимания на затворения за задачата VIP паркинг.
В рамките на двата фестивални дни – 23 и 24 септември 2017 година, в арт работилничните малчуганите ще могат да изработят най-различни продукти – кукли, ангелчета, пеперуди и други, като образованието и материалите ще бъдат обезпечени от уредниците на феста.

И тази година детският фестивал ще се концентрира и върху обществена активност и щедрост. Всички предмети, които изработят децата, ще бъдат изложени на благотворителния базар на Sofia Fun Fest 2017. Набраните средства ще бъдат употребявани в поддръжка на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ " Царица Йоанна-ИСУЛ " ЕАД.
Поводът е, че тази година се навършват 20 години от осъществяването на костно-мозъчните трансплантации в България.
Всички занимания са изцяло безвъзмездни! Последвайте страницата на Sofia Fun Fest във Фейсбук: https://www.facebook.com/Sofia-Fun-Fest-1605021286425891/?fref=ts
Всички детайлности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/
Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/
Actualno.com е формалният медиен сътрудник на събитието! Oфициален сътрудник на Sofia Fun Fest - Mtel!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР