Скъпи хора, скъпи народ на България, радвам се да посетя

...
Скъпи хора, скъпи народ на България, радвам се да посетя
Коментари Харесай

Зеленски: Благодаря, България, за подкрепата и защитата на нашите хора, благодаря!

Скъпи хора, скъпи народ на България, веселя се да посетя вашата страна и столица, благодаря, доста е значимо, че в тази морална рецесия в Европа, България е защитница, съперник на геноцида, който води Русия против нашата страна и хора. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски.

Отношението към Русия не е нееднозначно. Това се изяснява с това, че на хората неведнъж им е мъчно да признават действителността на злото. Когато няколко хиляди км разделят няколко страни от съветската артилерия, или когато хората не могат да усетят какво значи безсънни нощи и дни безпокойствие поради непрестанните сирени от съветския гнет с ракети и дронове, тогава е по-лесно да се отхвърли мисълта за осъщественото зло от Русия. И толкоз е по-ценно разбирането, което получаваш от страни и хора, които не отхвърлят истината, които избират моралния път на отбраната на живота и свободата.

Благодаря, България, за поддръжката и отбраната на нашите хора, благодаря! Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски в офицално изказване в Министерски съвет по време на визитата си у нас. 

" На нашата украинска земя пристигнаха съветски окупатори, те убиват, изтезават, депортират деца. Ние би трябвало да търсим украинските деца ", сподели още Зеленски

Министър-председателят на България акад. Николай Денков и президентът на Украйна Володимир Зеленски със взаимно изказване в Министерски съвет. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР