Скъпи Дядо Коледа, вече съм голямо момиче и мога да

...
Скъпи Дядо Коледа, вече съм голямо момиче и мога да
Коментари Харесай

Тази година за Коледа искам само спокойствие и няколко простички неща

Скъпи Дядо Коледа,

към този момент съм огромно момиче и мога да си купя сама всичко това, което желая. Нали се сещаш, приказвам за материалното, за това преходното, с което никой не си потегля от този свят.

Знаеш ли какво е най-голямото ми коледно предпочитание тази година? Обзалагам се, че в никакъв случай няма да познаеш, тъй като може би не съм в листата ти с послушните. Но въпреки всичко ще ти споделя - желая да ми е топло и умерено на душата.

Защото празниците могат да бъдат подли и изнервящи, и цялостни с молове, шарени торбички, кредитни карти, Марая Кери, китайски украси, алкохол менте, блестящи рокли и подправени усмивки на лъжливо радостни фотоси.

 коледа зима уют двойка Thinkstock

Ето за какво за тази Коледа желая просто да ми е топло на краката и на душата. Да ухае на мандарини, да се съберем всички дружно, да ядем саралията на баба, да гледаме тези брутално изтъркани коледни филми, да прочета нова книга, да имам време да ми е умерено, да бъда в мир със себе си.

Коледа е константа. Тя ще пристигна и ще мине, и следващата година ще пристигна отново. Празници постоянно ще има, както и аргументи да бъдем добри… стига да го желаеме. Но не постоянно можем да усетим това успокоение и онази топлота, от която се нуждаем.

 коледа зима уют двойка Thinkstock

Ето за какво за тази Коледа поисквам на себе си и на всички единствено това - в действителност спокойни и уютни празници, изпълнени с всички тези простички и банални неща, които в действителност имат най-голямо значение.

Бъдете с обичаните си хора, оставете за малко смарт телефоните и всички проблеми и просто се насладете на хубавата храна, заслужената отмора и приятната компания - ето тогава идва същинското коледно знамение!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР