Скъпи дами, секс символите не са това, което бяха. И

...
Скъпи дами, секс символите не са това, което бяха. И
Коментари Харесай

Женствени, суетни, талантливи: новото поколение мъжкари

Скъпи дами, секс знаците не са това, което бяха. И в това няма нищо неприятно.

Време е да се сбогуваме с облика на сдържания, безмълвния, доминантния мъжага. Не живеем в праисторическата ера и нямаме потребност от ловджия и покровител, не се впечатляваме от мъже, които удрят с пестник по масата като чуят нещо, което не им харесва. Имаме потребност от опора и сателит в живота, който не се опасява от нашите благоприятни условия, а чества триумфите ни дружно с нас.

Промените в поп културата, които виждаме, демонстрират, че емоционално интелигентният сензитивен мъж е всичко, от което имаме потребност.

Съвременният мачо към този момент не се тормози да приказва за възприятията си и се грижи за менталното си здраве, поддържа външния си тип, знае цената на триумфа и няма нищо срещу, в случай че дамата до него има гражданска позиция и взима по-висока заплата. Амин!

Е, на кого би трябвало да ръкопляскаме за всичко това? 

Темата за токсичната неустрашимост и крещящата нужда да счупим обичайните показа за " мъжките " и " женските " неща не са от през вчерашния ден, само че има няколко специфични мъже, за които с наслада ще отделим няколко реда през днешния ден.
                             

25-годишният хетеросексуален Тимъти Шаламе завоюва сърцата на милиони мъже и дами по света с основната си роля във кино лентата " Назови ме с твоето име ". Всички се влюбихме в историята за изпепеляващата обич сред млад мъж и младеж измежду летните хубости на Италия. През 2017-та този филм накара дамите да въздишат по сензитивния интелектуалец, който се впуска в буйно преоткриване на своята половост и еднаквост. 

И по този начин, към холивудската полова гражданска война и култа към сензитивните мъже отдаваме респект и на  Хари Стайлс, Джаред Лето, Том Хидълстън, Адъм Драйвър, Зак Ефрон и така нататък
                             

Италианската група " Манескин " завоюва тазгодишния конкурс " Евровизия ", a в това време името на фронтмена  Дамиано Давид стана едно от най-горещите в обществените мрежи. Там почитателите са безапелационни - Дамиано е секси и това не предстои на подозрение. За огромно тяхно страдание, рок звездата към този момент е ангажиран - от 2017-та година има връзка с моделът и инфлуенсър Джорджия Салиери. 

Не можем да не отбележим, че излъчването му ни припомня на  Дейвид Боуи, Принс, Аксел Роуз - секс знаците с неограничен гений и непокорен дух, които носят грим, лакират ноктите си, обуват високи токове и носят ярки театрални костюми. Просто тъй като могат. И наподобяват демонски добре - питайте и дамите, и мъжете.
                             

Терминът, който сплотява всички тези невероятни господа, е softboy - мъж, който нарушава обичайните показа за неустрашимост, като носи у себе си типично женски детайли от външния тип и държанието си. Приема се като диаметралност на " алфа мъжага " и " сърцеразбивач ".

Именно тези дамски характеристики, които има, го правят толкова неудържим. За някои евентуално е изкушаващо да слагат този етикет върху всеки мъж/момче със стройна фигура, красиво лице и елегантни обноски, само че тук е доста значимо да подчертаем, че този облик не касае само външния тип, нито сексуалността, а е по-скоро цялостен  модел на държание и светоусещане .
 10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на
И въпреки всичко, в реда на нещата е да отбележим, че мъжете, които са носители на типично " мъжки " черти, също имат своите достолепия, които никога не трябва да подценяваме. Това, че един мъж не е мекушав и артистичен, не значи, че бие жена си или че в никакъв случай в живота си не е докосвал тенджера. 

Жените имат право да носят вратовръзки, да бъдат " ловци " и " войни " на работното си място. Мъжете имат право да поплачат и да изразят грижа и състрадание.

Редно е да спрем да разделяме качества и видове държание на " мъжки " и " женски ". Защото в последна сметка всеки от нас съчетава в себе си енергиите и на двата пола.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР