Скъпарски Рейндж Роувър с временни номера буквално заора в пясъка

...
Скъпарски Рейндж Роувър с временни номера буквално заора в пясъка
Коментари Харесай

Наглост без край! Скъпарски джип заора пясъка край Приморско СНИМКА

Скъпарски Рейндж Роувър с краткотрайни номера безусловно заора в пясъка на плажа пред Международния юношески център край Приморско. За следващата безочливост от страна на българските туристи алармираха очевидци, които са съумели да снимат колата.

Белият джип, чиято пазарна цена за базов модел от 2015 година все още е 83 хиляди $ или над 130 хил.лв., е паркиран индиферентно на пясъка, само че наподобява притежателят му не е решил опциите на автомобила и де-факто возилото е заседнало на линията, написа "Флагман ".



В съседство, видно от фотографията, са паркирани други коли. Те обаче се намират върху обособената за това територия. „ Изглежда водачът е видял, че няма място и вместо да спре малко по-далеч, е решил да се направи на забавен, паркирайки върху пясъка.

Явно обаче е надценил опциите на паркетното джипче и това е резултатът”, разяснява очевидецът.

За последните 30 дни, това е следващият подобен случай на безсрамие от страна на плажуващи. Министърът на туризма Николина Ангелкова разгласи, че за всеки, паркирал върху пясъчните линии на българското Черноморие, е планувана санкция.

При първият по-сериозно отразен в медиите подобен случай, когато джип безусловно влезе във водата, даже концесионерът на плажа получи санкция, задето го е пуснал да мине през бариерата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР