СКЪПА АБИ: Аз съм самотен родител и отглеждам сам пет

...
СКЪПА АБИ: Аз съм самотен родител и отглеждам сам пет
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Искам да изгоня разорените си родители от дома си

СКЪПА АБИ: Аз съм уединен родител и отглеждам самичък пет дребни деца. Притежавам дома си, имам добра работа и се оправям добре финансово. Преди пет години, след няколко години взимане на неприятни финансови решения, родителите ми се появиха на прага ми. Къщата им беше запорирана. Бях дал доста препоръки, водещи до това. Оттогава също им предлагах препоръки, с цел да им оказа помощ да стъпят на краката си. Малко от него е взето.

Животът с тях провокира проблеми от детството ми, за множеството от които те способстваха, само че не поеха отговорност. Плащат ми малко наем, оказват помощ ми в домакинската работа и от време на време гледат децата ми. Но предишните проблеми към момента са явни и не желая този образец към децата ми.

Изяснявам от месеци, че са просрочили добре пристигналите си, само че те спорят с мен и не подхващат никакви стъпки, с цел да си стъпят на краката. Опитах се да имам срещи с тях и моите братя и сестри. Те приключват с викове и нищо не се трансформира. Знам, че в случай че ги изгоня, това евентуално ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР