СКЪПА АБИ: Аз съм 42-годишен мъж, женен от 19 години

...
СКЪПА АБИ: Аз съм 42-годишен мъж, женен от 19 години
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Колегата на съпругата ми съсипва брака ни

СКЪПА АБИ: Аз съм 42-годишен мъж, женен от 19 години с три деца в тийнейджърска възраст. Жена ми неотдавна реши да се върне на работа, откакто остана у дома с децата като майка на цялостен работен ден. Тя е начален преподавател и има сътрудник мъж.

В продължение на шест месеца този сътрудник й изпраща непрекъснато известия, от време на време всеки ден в продължение на няколко седмици. Наред с текстове, свързани с работата, той желае съвет по отношение на скорошната си разлъка с дългогодишна другарка. Той също по този начин е изпращал случайни текстови известия късно през нощта, питайки по какъв начин се оправя тя и известия за „ чекиране “.

Две седмици след лятната почивка той й изпрати известие, като я попита по какъв начин е лятото й и й сподели какво се случва в живота му. Сблъсках се с нея по отношение на граничните несъответствуващи текстове, които изпраща, и тя ме увери, че нищо не се случва сред тях. Тя споделя, че „ се оправя “ с това, като не дава отговор на известията му, само че няма да му каже да спре да й изпраща известия.

Никога не съм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР