Скандалното разкритие на актрисата Диана Димитрова за нанесения ѝ побой

...
Скандалното разкритие на актрисата Диана Димитрова за нанесения ѝ побой
Коментари Харесай

Криминален психолог: Диана Димитрова лъже като разпрана!

Скандалното разобличаване на актрисата Диана Димитрова за нанесения ѝ побой от сътрудник продължава да е тематика №1 както в актьорската колегия, по този начин и измежду елементарните жители. Брюнетката от Кайнарджа хвърли бомба в обществените мрежи с новината, че преди пет години е била заплашвана, блъскана и удряна от различен артист по време на фотоси.

По тематиката се изрекоха всевъзможни анализатори, културтрегери и завистливи бабички и не щеш ли пристигна ред и на топченгето Тодор Тодоров, който сред 1999 година и 2012 работи в бранш „ Криминална логика на психиката ” на Института по психология–МВР, като от 2009 до 2012 е шеф на бранша.

Базирайки се на анализите на цялата обстановка, които прави с екипа си, съгласно него везните по никакъв начин не накланят в интерес на актрисата, предава " Трафик Нюз ". " Според специалистите в нашия екип, това изявление е до известна степен манипулативен, до известна степен нападателен опит за реклама. Не може в изявление, в което тя приказва за претърпяно принуждение, да донесе детски книжки, които е написала, което единствено по себе си е неприкрита и непохватна реклама. Контекстът не допуска говорене за детски книжки ", отбелязва той



Бий ме, обичам те!

"...контекстът не допуска и реклама на идна галерия. В общи линии това не е изявление за принуждение и предварителна защита на насилието, нито за поддръжка по толкоз наболяла тематика за обществото, а по-скоро АЗ-излияния за реклама ", прибавя специалистът.

Според психолога Диана Димитрова има податливост да преекспонира, което ясно проличава от вербалните ѝ и невербални способи, с които актрисата си служи, а те по никакъв метод не си кореспондират - явен симптом, че даден човек не приказва истината. " Когато един човек не дава отговор непосредствено на въпросите, а употребява препратки, дава отговор на въпроси, които на процедура не си му задал, това доста постоянно е знак, че той прикрива значима информация ", добавя още експертът.



Тодор Тодоров е отпред на консултантска компания, която предлага полиграфски проучвания и образования в областта на логиката на психиката

Закъснелите самопризнания на Димитрова пък той си изяснява с това, че е допустимо неотдавна да е имало нещо, което се е явило като " пусков механизъм " или да е зародила някаква цел, за постигането на която човек прибягва до сходни обществени разкрития, представяйки се в ролята на жертва. " В изявлението водещият зададе въпрос за генезиса на експанзията, само че не получи отговор. Човек нормално заобикаля отговорите на въпросите, когато се пробва да прикрие значима информация ", проучва още специалистът държанието на актрисата пред камерите. 

По случая към момента няма публично известие, тече следствие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР