Скандалното бинго с травеститите, щедро финансирано от държавата, продължава да

...
Скандалното бинго с травеститите, щедро финансирано от държавата, продължава да
Коментари Харесай

Бингото с топките на травеститите, финансирано от държавата, продължава

Скандалното бинго с травеститите, обилно финансирано от страната, продължава да радва с представленията си почитателите на еднополовата обич, макар заканите на нежния началник на Националния фонд „ Култура “ Сава Драгунчев, че ще си търси парите от уредниците. Преди дни от фондация „ Сингъл степ “ оповестиха, че след дълго очакване зажаднелите за хазарт и оргии ЛГБО почитатели още веднъж могат да посетят така наречен мил празненство, в което хомосексуални травестити, би или транс мъже се превъплъщават в женски облици.

 

„ Формулата е позната: Драг кралици ще въртят заплашително топки, до постигане на многоброен... куп дарове! Ако числата ви се подредят в линия – печелите, в случай че се подредят в две – печелите двойно! А огромните награди ще залеят всеки съумял да попълни цялата карта! Локацията – бистрото на „ Степс ”! Очакваме ви заредени с по-големи топки, по-големи награди, по-големи кралици! И не забравяйте: Който носи бяло, му се е доиграло!, написаха от фондацията в своята фейсбук страница.

 

Както си му е редът, на плаката за идното джендър бинго категорично е конкретизирано, че гей празненството с хазартни детайли се осъществя с финансовата поддръжка на Националния фонд „ Култура ”. Преди няколко месеца се разбра, че планът на фондация „ Сингъл степ ” е получил дотация от фонда в размер на 77 046 лева по програмата „ Възстановяване и развиване на частни културни организации “ в категорията „ Културно предприемачество ”.

 

Новината, че с държавни пари се заплаща за гей празненства, маскирани като културни събития, предстоящо провокира голям скандал. Шефът на фонда – артистът Сава Драгунчев, който не крие хомосексуалната си ориентировка, неотложно бе привикан в Народното събрание за пояснения.

 

 

На въпроси от гневни депутати Драгунчев се оправда, че всичко с плана било наред и нямало по какъв начин да откаже финансиране. Все отново, няколко дни по-късно от фонда размислиха и оповестиха, че стартират дело, с цел да си върнат дадените на джендър фондацията 77 046 лева

От фондацията побързаха да се изкарат жертви на популистки провокации и клюки, посредством поощряване на боязън и ненавист преди парламентарните избори на 2 април. Заплашиха и със съд, всеки който е срещу тях. Джендърите оповестиха, че са спечелили почтено плана си и ще продължат да усвояват държавните пари с нови празненства.

 

Явно може да се има вяра повече на фондация „ Сингъл степ ”, откакто половин година по-късно планът им освен не е й преустановен, само че продължава да се извършва. Да уточним, че от Националния фонд „ Култура ” въпреки всичко й са завели дело. Друг е въпросът, че поради документални недомислици в жалбата им, то по този начин и й не е почнало действително. Следващото съвещание е планувано за средата на този месец.

 

Докато травестити и страна се обясняват, броя празненства с топки, заложени в плана, може и да се извърши. Така претенциите за връщане на парите автоматизирано ще отпаднат, изясняват адвокати.

Автор: Уикенд, crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР