Скандално видео обиколи социалната мрежа и предизвика вълна от възмущение

...
Скандално видео обиколи социалната мрежа и предизвика вълна от възмущение
Коментари Харесай

Балтов нападна с шамари преподавател от НХА


Скандално видео обиколи обществената мрежа и провокира вълна от отвращение против наглостта на някогашните ръководещи от ГЕРБ. Видеото е снимано и качено от Велико Маринчевски – доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства и учител в катедра „ Графика “ в Националната художествена академия, написа BIG5/
На него той е документирал по какъв начин на 22 юни в 19:43 ч. Деница Сачева, Асен Балтов и Костадин Ангелов минават безпардонно двора на Художествената академия – пространство, което е затворено за външни гости.
При забележка от страна на преподавателя, Асен Балтов се нахвърля с плесници, а Сачева се пробва да го спре.

Ето какво по този мотив преподавателят от НХА:

Националната художествена академия – висшата самостоятелна институция е укритие и избавителен излаз за бягащи от жителите нагли депутати от ГЕРБ. Деница Сачева, Асен Балтов и Костадин Ангелов.

22 юни, 19:43 ч.

Среща с преподаватели в двора на Академията, заложен въпрос, нахлуване и извиване на ръка за лишаване на телефона, два опита за нанасяне на удари.

Преподаватели и студенти са затворени в ателиетата – без право да излизат на двора, с цел да се обезпечи сигурността и комфорта на лица с мутренско държание.
Малко по-късно бях общително и настоятелно осведомен от двама служители на реда, че в случай че не вляза в постройката незабавно, ще бъда задържан и отведен. На 16 юни от двора на Академията бяха изведени депутатите Десислава Атанасова, Тома Биков, Томислав Дончев и други. Недостойни. Свидетелство на потресени сътрудници.
Не позволявайте на безочието още веднъж да вземе връх!

Да, по този начин приказва един ядосан учител и жител. Марш от Академията, бе!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР