Скандално видео, което показва как се дава подкуп на полицай,

...
Скандално видео, което показва как се дава подкуп на полицай,
Коментари Харесай

Супер скандално ВИДЕО! Шофьор качи клип, в който показва как подкупва полицай в центъра на София!

Скандално видео, което демонстрира по какъв начин се дава рушвет на служител на реда, се появи в обществените мрежи. Кадрите са от столичния бул. “Васил Левски” и на тях се вижда по какъв начин еднообразен изяснява на водача, че му е икономисал 300 лв. акт. Самият водач се показва като Ивайло Колев. Именно това лице е разгласило и видеото в мрежата, написа БЛИЦ.

Като коментар към клипа написа:
“Здравйте! Следващото видео съдържа подкупни фрагменти Малко по-рано през днешния ден на бул. Васил Левски бях спрял за две минути да си купя нещо за ядене. Е, много солено ми излезе – 50 лв. фиш и 50 лв. рушвет”.

“Остави в този момент храната. Спестил съм ти прекъсване от придвижване. Разбираш ли какво ти приказвам? Трябва да почерпиш. Две имена и автограф. Спестил съм ти най-малко 300 лева.”, споделя служителят на реда.


Веднага под клипът се заредиха мнения:

“За какво нарушаване става дума тук? Спиране на неразрешено паркирането ли? Щото си излязъл от автомобила, затова се брои за паркиране.”

“При написан фиш,защо даваш подкуп?Той може да си желае доста неща”

“Колев, в действителност жалко от твоя страна! Да ти желаят подкуп е едно- да даваш е напълно друго! Ти споделяш неговата виновност в тази ситуация!”.





loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР