Скандално съдийско решение попречи на да спечели във Валенсия. Двубоят

...
Скандално съдийско решение попречи на да спечели във Валенсия. Двубоят
Коментари Харесай

Валенсия спря Реал Мадрид със съдийска помощ

Скандално съдийско решение попречи на да завоюва във Валенсия. Двубоят от 27-я кръг на Ла Лига приключи 2:2. Кралския клуб навакса два гола пасив и вкара трети в добавеното време. Реферът Хесус Хил Мансано обаче го анулира, тъй като е свирил края на мача преди този момент.

Реал Мадрид остава водач в класиранетос 66 точки. Вторият Жирона има 59 и мач по-малко. Валенсия записа второ следващо тъждество и с 37 точки е на девета позиция.

Домакините поведеха с 1:0 след гол с глава на Уго Дуро в 27-ата минута. Само три минути по-късно към този момент беше 2:0. Украинският нападател Роман Яремчук наказа неточност на Дани Карвахал и прати топката в мрежата. Винисиус Жуниор направи 1:2 в петата минута на добавеното време на първата част.

След почивката Белия балет имаше предимство, а Винисиус и Джуд Белингам пропуснаха преференциални благоприятни условия за гол. Бразилецът въпреки всичко се разписа за 2:2 в 76-ата минута след асистенция на Брахим Диас. Това беше неговото завръщане на „ Местая “, където предходната година беше обиждан на расистка основа.

Валенсия получи дузпа във втората минута на добавеното време. ВАР обаче сподели, че няма нарушаване на Фран Гарсия против Дуро и я анулира.

В деветата минута на добавеното време Джуд Белингам вкара топката във вратата след центриране на Лука Модрич. Мансано обаче анулира гола, а за митингите си Белингам беше изпъден.

Срещата ще се запомни и с тежката травма на Муктар Диакаби. Тя пристигна в послдните минути, откакто Орелиен Чуамени падна върху коляното му.
Анчелоти: За първи път виждам такова нещо
„ Какво да кажа… няма доста за казване. Случи се нещо невиждано. Не сме удовлетворени от аления картон на Джуд Белингам. Той единствено сподели на съдията, че това е гол, не го е обидил. Реферът можеше да свири и по-рано край. Мисля, че направи неточност “, съобщи треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти.

„ Важно е да се успокоим за мача в сряда. Мисля, че се справихме добре. А и класирането го демонстрира “, добави още Анчелоти.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР